Talamex Silverline SLR 290

Talamex Silverline SLR 290

Talamex Silverline SLR 290

Talamex Aqualine Opblaasboten zijn kwalitatief goede boten met een basic uitrusting. In het standaard pakket van de Talamex Aqualine Opblaasboten zit o.a.: reparatieset, zitbank, peddels, RVS sleepogen, aanmeerlijn, hijsogen, paktas, stootrand op de drijvers voor extra bescherming en een handpomp.

Op alle boten wordt 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Talamex Silverline: sterk en robuust

U wilt sportief varen en genieten van een uiterst wendbare boot met uitmuntende vaareigenschappen?
Dan is de Talamex Silverline RIB u op het lijf geschreven.
Talamex Silverline Aluminium RIB’s zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek in combinatie met een 3mm dikke aluminium romp.

De voordelen van een aluminium romp zijn naast de sterkte en stijfheid van aluminium ook het geringe gewicht. Dit maakt de boot zeer wendbaar, snel en handelbaar.

Alle aluminium RIB’s zijn voorzien van een bowlocker en hebben een vlakke dubbele vloer welke afgewerkt zijn met anti-slip delen.
De speciale poedercoating zorgt voor een hoog-kwalitatieve uitstraling en maakt dat de romp nagenoeg onderhoudsvrij is. De boten zijn uitgerust met telescopische peddels en zijn alle voorzien voor een overdrukventiel.

Specificaties

TypeRubberboot
Lengte (cm)290
Breedte (cm)163
Aantal personen4
maximaal motorvermogen (pk)11.0/15.0
Vloertype 
Gewicht52
Materiaaldikte 
Garantie3 jaar

 

Meer informatie? Neem dan contact op met ons via: