Talamex Talamex S-Line Aluminium RIB

Talamex Talamex S-Line Aluminium RIB

Talamex Talamex S-Line Aluminium RIB

U wilt compromisloos genieten van luxe en comfort in een boot van de allerhoogste kwaliteit? Dan is de Talamex S-Line u op het lijf geschreven. 

De Talamex S-Line zijn geproduceerd van het beste PVC doek dat beschikbaar is (Duits Valmex™). Bovendien zijn de Talamex S-Line boten genereus voorzien van vele (unieke) features en de beste Europese accessoires.

In het standaard pakket van de boten zit onder andere: reparatieset, aluminium zitbank, telescopische peddels, RVS hijs- en sleepogen, tankstrap en antislip delen op de vloer, extra laag doek aan de onderzijde* en een overdrukventiel.

Op alle boten wordt standaard 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

De allrounder

De Talamex S-Line boten zijn ontwikkeld voor allround gebruik. De stevige aluminium bodem zorgt voor zeer goede vaareigenschappen.

Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot zeer gemakkelijk. De S-Line boten zijn zeer rijk uitgerust met onder andere een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, een overdruk ventiel, anti slip patches op de vloer, RVS hijs- en sleep ogen, geavanceerde telescopische peddels en nog veel meer. De S-Line boot is zeer geschikt als bijboot of als vakantieboot.

Specificaties

TypeRubberboot
Lengte (cm)380
Breedte (cm)185
Aantal personen6
maximaal motorvermogen (pk)22.1/30
VloertypeAluminium bodem
Gewicht143
Materiaaldikte 
Garantie3 jaar

 

Meer informatie? Neem dan contact op met ons via: