Talamex Highline HLA 300 Airdeck

Talamex Highline HLA 300 Airdeck

Talamex Highline HLA 300 Airdeck

U wilt compromisloos genieten van luxe en comfort in een boot van de allerhoogste kwaliteit? Dan is de Talamex Highline u op het lijf geschreven. 

De Talamex Highline boten geproduceerd van het beste PVC doek dat beschikbaar is (Duits Valmex™). Bovendien zijn de Talamex Highline boten genereus voorzien van vele (unieke) features en de beste Europese accessoires.

In het standaard pakket van de boten zit onder andere: reparatieset, aluminium zitbank, telescopische peddels, RVS hijs- en sleepogen, tankstrap en antislip delen op de vloer, extra laag doek aan de onderzijde* en een overdrukventiel.

Op alle boten wordt standaard 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

De allrounder

De Talamex Highline AirDeck boten zijn ontwikkeld voor allround gebruik. Dankzij de hogedruk luchtvloer met opblaasbare kiel ontstaat er een v-bodem die de HLA serie zeer goede vaareigenschappen oplevert.

Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot zeer gemakkelijk. De HLA boten zijn zeer rijk uitgerust met onder andere een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, een overdruk ventiel, anti slip patches op de vloer, RVS hijs- en sleep ogen, geavanceerde telescopische peddels en nog veel meer. De HLA boot is zeer geschikt als bijboot of als vakantieboot.

Specificaties

TypeRubberboot
Lengte (cm)300
Breedte (cm)170
Aantal personen5
maximaal motorvermogen (pk)11.0/15.0
VloertypeAirdeck
Gewicht40
Materiaaldikte0.9mm PVC Valmex Mehler
Garantie3 jaar

 

Meer informatie? Neem dan contact op met ons via: